Toegang tot de webcam toestaan of blokkeren voor een individueel programma

Toegang tot de webcam toestaan of blokkeren voor een programma:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Ga naar het gedeelte Beveiliging.
  3. Selecteer het onderdeel Inbraakpreventie.
  4. Klik op de koppeling Apps beheren om het venster Programma's beheren te openen.
  5. Selecteer in de lijst het programma dat u toegang tot geluidsopnameapparaten wilt verlenen. Dubbelklik op het programma om het venster Programmaregels te openen.
  6. Ga in het venster Programmaregels naar het tabblad Rechten.
  7. Selecteer in de lijst met categorieën van rechten achtereenvolgens Aanpassingen aan besturingssysteemVerdachte aanpassingen in het besturingssysteem.
  8. Selecteer Toegang tot webcam.
  9. Selecteer in de kolom Actie Toestaan of Weigeren.
  10. Klik op Opslaan.

Als u Blokkeer toegang tot je webcam voor alle programma's selecteert, wordt toegang tot de webcam geblokkeerd, ongeacht de vertrouwensgroep en handmatig geconfigureerde machtigingen.